1.CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE

www.ecosere.ro, aparține companiei SC. ECO SERE MODULARE .SRL, organizată în baza legii române, cu sediul în sat Răscruci nr. 361B, comuna Bonțida, județul Cluj.

Accesarea, vizitarea sau folosirea informațiilor și/sau achiziționarea de produse prezentate pe site-ul www.ecosere.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor enunțate mai jos.Pentru a fi informat despre condițiile de utilizare a site-ului, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile.

www.ecosere.ro își rezervă dreptul, prin SC. ECO SERE MODULARE .SRL, de a face modificări și actualizări ale acestor Termeni și Condiții, precum și a conținutului sau ofertei de produse, fără notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de fiecare dată când folosiți acest site.

2.DEFINIȚII

Cumpărător– orice persoană fizică sau juridică care emite o comandă.

 Vânzător– societatea comercială ECO SERE MODULARE SRL, cu sediul în sat Răscruci, nr 361 B, comuna Bonțida, județul Cluj.

Solicitant- persoană fizică pe numele căreia s-a emis o ofertă, o factură proforma, o comandă nefinalizată.

Comandă-un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul se obligă să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

Bunuri și servicii– orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, cumpărătorului.

Drepturi de proprietate Intelectuală– toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de bază de date, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii.

Specificații-toate specificațiile și descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

3.OBIECT

Achiziționarea de către Cumpărător a produselor comercializate de Vănzător, în cantitatea, calitatea și sortimentele precizate în Comanda electronică.

4.EXECUTAREA CONTRACTULUI

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.ecosere.ro, Cumpărătorul, respectiv solicitantul este de acord cu prezentele condiții contractuale.

Orice comandă lansată pe site-ul www.ecosere.ro este supusă acceptării de către Vânzător.Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală(telefonică) sau electronică(e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător.Vânzătorul nu consideră o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Termenii și condițiile generale de vânzare stau la baza contractului încheiat, a cărui anexă este Certificatul de garanție emis de Vânzător sau de către unul dintre furnizorii săi.

5.Extinderea obligațiilor vânzătorului

Vânzătorul va utiliza cunoștințele sale profesional și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile și Serviciile care îndeplinesc nevoile, cerințele și specificațiile Cumpărătorului.

Informațiile prezentate pe site-ul www.ecosere.ro au carcter informativ și pot fi modificate de Vânzător, fără a anunța în prealabil.

De asemenea, descrierile produselor pot fi incomplete din considerente legate de coerența structurii informației, însă Vânzătorul face eforturi pentru a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat.Astfel că toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și a Serviciilor disponibile pe www.ecosere.ro nu reprezintă obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea sunt utilizate exclusiv cu titlul de prezentare.De asemenea, imaginile prezentate pe site sunt cu titlul de exemplu.

Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil.Vânzătorul va informa Cumparătorul despre indisponibilitatea produsului, iar sumele pe care Cumpărătorul le-a plătit vor fi rambursate de către Vânzător în cel mai scurt timp.Alternativ, cu acordul Cumpărătorului, Vânzătorul poate livra un produs sau un serviciu similar, de o calitate și preț echivalente cu cele solicitate inițial în cazul indisponibilității produsului comandat.

6.Conținutul și calitatea serviciilor site-ului

Vânzătorul nu oferă nicio garanție, în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.Vizitatorul este de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Comunicarea cu furnizorul se poate face prin interacțiunea cu acesta la adresele menționate la secțiunea ”contact”.Utilizatorii site-ului pot trimite sugestii, idei, sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului sau a produselor/serviciilor și poate adresa întrebări cât timp conținutul acestora nu este ilegal, defăimător, obscen, amenințător, care să afecteze viața privată și drepturile de proprietate intelectuală ale S.C. ECO Sere Modulare S.R.L. .Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să pretindeți că sunteți o altă persoană.Vor fi excluse sau ignorate toate mențiunile de mai sus.

Pentru motive justificate , S.C. ECO Sere Modulare S.R.L. își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la modalitățile de plată acceptate, în cazul în care se consideră că în baza activității Clientului/Cumpărătorului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel S.C. ECO Sere Modulare S.R.L. .Clientul/Cumpărătorul se poate adresa către S.C. ECO Sere Modulare S.R.L. pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menționate.

7.Valabilitatea ofertelor

www.ecosere.ro prin S.C. ECO Sere Modulare S.R.L își rezervă dreptul de amodifica tarifele practicate pentru produsele disponilbile pe site fără notificarea în prealabil a utilizatorilor.Prețul de achiziție al unui produs este cel din momentul emiterii unei comenzi de către utilizatori în limita stocului disponibil.Prețul de achiziție al unui produs nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii unei comenzi decât cu acordul utilizatorului, doar în cazul în care comanda nu a fost expediată către client.

8.Facturare și plăți

Prețurile pentru produsele prezentate pe site-ul www.ecosere.ro sunt exprimate în lei.Prețul, modalitatea și termenul de plată sunt specificate în Comandă.Vânzătorul va emite către cumpărător o factură fiscală pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

9.Garanții

Toate produsele comercializate de către www.ecosere.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în cel mult 48h de la recepția mărfii pe adresa office@ecosere.ro.Orice sesizare care depășește 48h nu va fi luată în considerare.

10.Politica de retur

Potrivit Ordonanței de urgență nr 34/2014, prinvind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Consumatorul are dreptul de a renunța la produsele cumpărate fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire și nu se vor aplica penalități. În acest sens, Consumatorul va formula o declarație neechivocă în care își exprimă decizia de retragere și/sau de a returna produsul comandat, sau va putea completa un formular de retur care va fi trimis pe adresa office@ecosere.ro.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.Conform art.14 alin.3 din O.U.G. nr.34 din 2014, consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

S.C. ECO Sere Modulare S.R.L va percepe taxe suplimentare pentru returnarea acelor produse la care se vor constata ruperea etichetelor sau lipsa acestora, lipsa ambalajului original etc. în vederea readucerii produselor la starea inițială.Aceste costuri vor fi unele rezonabile pentru cumpărător. Conform art.14 alin.3 din O.U.G. nr.34 din 2014, S.C. ECO Sere Modulare S.R.L va rambursa contravaloarea la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele.Suma rambursată nu include cheltuielile de transport datorate returnării produselor.

Atunci când se returnează produsele comandate trebuie să țineți cont de:

-produsele trebuie să fie în stare foarte bună, să nu fie folosite sau uzate.Un produs se consideră folosit atunci când produsul sau ambalajul prezintă urme de uzură(modificări fizice, lovituri, ciobiri, etc.)

-produsele se pot returna doar în amabalajul original

-contravaloarea transportului produselor către S.C. ECO Sere Modulare S.R.L va fi suportată de cumpărător

-în situația în care produsele au un sigiliu acestea trebuie returnate sigilate

-starea produselor returnate trebuie să fie la fel ca la achiziționarea lor.Orice semn de uzură existent pe produs sau ambalaj anulează dreptul de returnare

-nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, zgărieturi, lovituri, etc.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la plată, în decurs de 3 până la 30 de zile de la acceptarea returului.

11.Protecția datelor cu caracter personal

Vânzătorul își rezervă dreptul de a stoca informații despre vizitatorii site-ului, solicitanți, cumpărători, respectiv:nume, adresă, e-mail, telefon, produse comandate pe durata necesară îndeplinirii comenzilor.

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului vor rămâne în proprietatea vânzătorului. Informațiile pot fi utilizate numai pentru executarea contractului și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Cumpărătorului și după obținerea unui angajament de confidențialitate din partea celui care le primește.

Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de către Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil precum și dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, transmite aceste materiale și informații.Sunteți de acord de asemenea, ca Vânzătorul să poată utiliza în interes propriu aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ați transmis.

Persona vizată are dreptul de a accesa datele sale personale, cât și dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau, dacă este cazul, să solicite ștergerea acestora atunci când, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate.

12.Drepturi de autor

Elementele din conținutul site-ului(logo-uri, imagini, programe, elemente de grafică Web, scripturi)  sunt proprietatea S.C. ECO SERE MODULARE S.R.L și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al S.C. ECO Sere Modulare S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

13.Newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul distribuit de site-ul www.ecosere.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare:

-mesajele trimise ca urmare a abonării la newsletter nu pot fi considerate nesolicitate

-dezabonarea de la newsletter se poate realiza în orice moment prin trimiterea unui mesaj la adresa:office@ecosere.ro sau prin accesarea căsuței ”dezabonare” din comunicările primite

-mesajele trimise respectă prevederile Legii Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională

-optarea pentru abonarea la newsletter implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de compania S.C. ECO Sere Modulare S.R.L. .Vânzătorul își rezervă dreptul de a utiliza adresele I.P. pentru a efectua statistici cu privire la numărul de vizitatori ai site-ului.

14.Forță majoră

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.Forța majoră este evenimentul imprevizibil, înafara controlului părților și care nu poate fi evitat.