Bine ati venit la Ecosere

01. Proiectare

Serviciile de proiectare oferite de către inginerii noștri vizează atât proiecte standardizate cât și proiecte personalizate.
Cu softuri de proiectare specializate și computere performante, suntem pregătiți să vă oferim cele mai rezistente structuri care să vă protejeze culturile pentru un timp îndelungat.

02. Montaj

Fiecare produs achiziționat conține un ghid de montaj pentru a vă îndruma pe parcursul construirii serei sau solarului, dar în cazul în care aveți nevoie de ajutor, punem la dispoziția dumneavoastră o echipă de profesioniști cu experiență de peste 10 ani în montajul serelor și solariilor.

03. Upgrade Sere și Solarii

În cazul în care doriți să vă modernizați serele sau solariile, vă punem la dispoziție cele mai calitative materiale pentru maximizarea producției:
-folie profesională de 200 de microni
-deschideri laterale pentru o aerisire eficientă
-deschideri superioare automatizate unde permite structura existentă
-ecran termic și de umbrire
-irigații automatizate
-stație meteo pentru controlul climatic din interior și observarea parametrilor din exterior, etc.

04. Mentenanță

Pentru a va păstra serele și solariile în condiții optime de funcționare și producție, vă oferim servicii de mentenanță realizate de către profesioniști.

05. Consultanță

Pentru clienții care doresc să își înceapă activitatea în acest domeniu, oferim servicii de consultanță în vederea întocmirii proiectelor pentru accesarea fondurilor europene.