Upgrade

Dacă doriți să vă modernizați serele sau solariile, serviciul nostru de “Upgrade Sere și Solarii” vă oferă cele mai calitative materiale și tehnologii pentru a maximiza producția și a obține rezultate superioare. Optați pentru o soluție de înaltă performanță și aduceți un plus de eficiență și funcționalitate structurilor existente.

Serviciul nostru de “Upgrade Sere și Solarii” vă oferă posibilitatea de a moderniza și optimiza serele sau solariile existente pentru a maximiza producția și a obține rezultate remarcabile în afacerea dumneavoastră agricolă. Ne concentrăm pe furnizarea celor mai calitative materiale și tehnologii pentru a vă aduce avantaje semnificative în eficiența și funcționalitatea structurilor existente.

Unul dintre aspectele esențiale în modernizarea serei sau solariului este folia profesională de înaltă calitate de 200 de microni. Această folie durabilă și rezistentă asigură o protecție optimă împotriva factorilor externi, precum vântul, ploaia și temperaturile extreme, contribuind astfel la crearea unui mediu ideal de creștere a plantelor.

Pentru o aerisire eficientă, punem la dispoziție opțiunea de deschideri laterale, care permit o circulație adecvată a aerului în seră sau solariu. Astfel, puteți controla temperatura și umiditatea în interiorul structurii, asigurând condiții optime pentru dezvoltarea și creșterea sănătoasă a plantelor.

Dacă structura existentă permite, putem adăuga deschideri superioare automate. Acestea permit o evacuare eficientă a căldurii și a excesului de umiditate, în timp ce permite intrarea luminii naturale și circulația aerului, creând un mediu optim pentru plante.

Pentru a controla eficient climatul din interiorul serei sau solariului, vă oferim opțiunea de ecran termic și de umbrire. Aceste ecrane ajută la reglarea temperaturii și intensității luminii, asigurând condiții de creștere ideale în funcție de specificațiile culturilor dumneavoastră.

Pentru o gestionare eficientă a irigației, vă punem la dispoziție sisteme de irigare automate. Aceste sisteme asigură o distribuție uniformă a apei în seră sau solariu, contribuind la economisirea resurselor și la asigurarea unei irigări precise și eficiente a plantelor.

Pentru monitorizarea și controlul constant al parametrilor climatici, vă oferim o stație meteo avansată. Această stație meteo vă permite să monitorizați și să ajustați parametrii cheie, cum ar fi temperatura, umiditatea și nivelul luminii, atât din interiorul, cât și din exteriorul serei sau solariului.

Cu serviciul nostru de “Upgrade Sere și Solarii”, puteți transforma structurile existente în sisteme moderne, eficiente și inteligente. Obțineți avantajul tehnologiei de ultimă generație și materialelor de calitate superioară pentru a vă asigura că serele sau solariile dumneavoastră ating potențialul maxim de producție. Contactați-ne acum pentru a începe modernizarea și optimizarea afacerii dumneavoastră agricole.

Pentru o ofertă personalizată, contactați-ne prin formularul de contact de pe pagina Contact.

Cere ofertă

Contact

Adresa

Sat Răscruci, Nr. 361 B, Comuna Bonțida, Jud. Cluj

Orar

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Alte servicii

Descoperă gama noastră completă de servicii specializate în domeniul serelor și solariilor. Oferim soluții complete, de la consultanță și proiectare până la montaj și mentenanță.